Blijf op de hoogte: facebook 1298 | twitter 2200+ | @ nieuwsbrief 5300+

 

Waar leer je met zonnepanelen werken, word je vegakok of bestudeer je de circulaire economie? Bouw mee aan de onderwijsgids van de toekomst!

Zoals je weet streven wij naar duurzaam onderwijs. Want de integratie van duurzaamheid in het gehele onderwijs, van peuter tot post-doc, is een voorwaarde om werk te maken van een groene economie en een leefbare planeet.

Binnen duurzaam onderwijs staan systeemdenken, interdisciplinair samenwerken, duurzaam vakmanschap en 21st century skills centraal. Er gebeurt een hoop op dit vlak. Maar welke school of opleding wat doet is niet inzichtelijk. Hoe kun je er dan voor kiezen?

Daar hebben wij een oplossing op gevonden: de duurzaam onderwijsgids. Wij zijn hiervoor druk aan het werk om te zorgen dat deze over een paar maanden online komt.

Een online gids die het inzichtelijk maakt op welke vlakken een school bezig is met duurzaamheid. Voor studenten en ouders wordt het mogelijk om te kiezen voor het onderwijs van morgen. Tevens stimuleert het onderwijsinstellingen om verder te ontwikkelen op het vlak van duurzaamheid.

Voor het onderwijs biedt het een podium voor goede voorbeelden en inspiratie bron. Wil jij weten waar jou school staat? Wordt education partner. 

De kennis hebben we al, het enige wat wij nog nodig hebben is jouw inverstering. Maar daar krijg je wat voor terug. Wij bieden bijvoorbeeld aan inversteerders de interactieve lezing aan over Duurzaam Leren Denken en Doen, met een drietal topsprekers. Aansluitend organiseren we een netwerkborrel. Zien we je dan?

Klik hier voor meer informatie en vind een bedrag dat jij wilt doneren. Werk aan je eigen ontwikkeling en aan die van de gids!

 

Tegenprestaties op de crowdfundpagina:
10,- karmapunten
20,- onderwijskeuzeconsult
25,- interactieve Duurzaam Leren Denken en Doen (DLDD) college in Utrecht op 11/3
35,- netwerkborrel en feest voor de lancering van de gids in Utrecht op 11/3
50,- SUPERSAVER college + feest

Voor organisaties
250,- sponsor als bedrijf
500,- sponsor als bedrijf (logo op homepage)
302,50 education partner (audit duurzaamheid voor school of opleiding)
302,50 sustainability partner (voor organisaties die werken aan duurzaamheid in het onderwijs)
5000,- hoofdsponsor (incl. BTW)

Groene Generatie Pro

ASSESS

Sustainability Assessments

Hoe goed ben jij voorbereid op de uitdagingen van morgen? Binnenkort weet je het. Groene Generatie NL ontwikkelt de Personal Sustainability Assessment Toolkit. Klik voor meer.

GIDS

ToekomstBehendig.nl

Waar vind je het onderwijs van morgen? Waar gaan je kinderen straks naar school en met welke studie ga jij het maken? Wij weten het al... lees verder