Blijf op de hoogte: facebook 1298 | twitter 2200+ | @ nieuwsbrief 5300+

pilot

 

downArrow

Je bent op onze speciale pagina voor CSR/MVOmanagers aangekomen. Dan ben je hopelijk getriggered door onze boodschap: MVO needs HR. Voor een uitgebreide presentatie op locatie, kun je hieronder een verzoek indienen.

Missie

Groene Generatie NL heeft een missie, namelijk zorgen dat iedereen kennis, skills en waarden leert die bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Daarbij leggen we expliciet de verbinding tussen de praktijk en het onderwijs.

Gap Analysis Pilot

Deze pilot, als onderdeel van een innovatieve start-up, is speciaal voor grotere organisaties die inzicht willen hebben in hun HR 'gap' op het gebied van duurzaamheid. Bedrijven die zich willen laten doorlichten op de aanwezigheid van duurzame skills in de organisatie. Heb je de juiste mensen voor de duurzaamheids strategie?

Aan deze pilot kunnen maximaal 6 bedrijven in evenzoveel sectoren meedoen (dus 1 per sector).

Verzoek hier om een presentatie op locatie.

 

 

 

Expertpanel

Uiteraard is academische validatie van wat we doen belangrijk. Evenzo is het belangrijk om de koppeling naar de prakijk en het onderwijs zo relevant mogelijk te maken. Hiervoor wordt momenteel een expertpanel samengesteld. Een aantal toezeggingen zijn inmiddels binnen:

Oxford University   - Joost Vervoort, Ariella Helfgott en Lucas Rutting
VU                         - Patrica Lago
Sustainable Talent - Annick Schmeddens

 

Terugkoppeling naar het onderwijs

Nadat we je een perspectiefrijke terugkoppeling hebben gegeven over 'the gap', gaan we met de toestemming van de pilotpartners de geanonimiseerde data vertalen naar uitdagingen voor het onderwijs. Wat zijn de sector-oversteigende duurzaamheidscompetenties en welke zijn sector specifiek? En hoe kan het onderwijs bijdragen om 'the gap' in de praktijk te dichten?

We gaan hierover in gesprek met de 26 instellingen die eerder ons werkgeversonderzoek financierde. Lees meer >>

 

 

Groene Generatie Pro

ASSESS

Sustainability Assessments

Hoe goed ben jij voorbereid op de uitdagingen van morgen? Binnenkort weet je het. Groene Generatie NL ontwikkelt de Personal Sustainability Assessment Toolkit. Klik voor meer.

GIDS

ToekomstBehendig.nl

Waar vind je het onderwijs van morgen? Waar gaan je kinderen straks naar school en met welke studie ga jij het maken? Wij weten het al... lees verder