Blijf op de hoogte: facebook 1298 | twitter 2200+ | @ nieuwsbrief 5300+

In 2014 sloten de jongeren van Nederland een verdrag met politiek en werkgevers om meer aandacht te besteden aan duurzaamheid in het onderwijs. We hebben nu de kans om in de regio Utrecht te onderzoeken hoe het verdrag kan leiden tot echte resultaten in de praktijk.

Het idee is dat we beginnen om de bestaande duurzaamheidsvraagstukken uit het onderwijsveld op te halen en te beantwoorden. Dus geen nieuwe wetten of lespakketten, maar ondersteuning die past of passend gemaakt wordt bij de vraag van docenten, leerlingen of het werkveld. 

We willen graag weten hoe u als leerkracht/ docent naar de link tussen duurzame ontwikkeling en onderwijs kijkt. Hieronder volgt een korte (beloofd!) enquête.

Ties & Thijs

{rsform 17}

Groene Generatie Pro

ASSESS

Sustainability Assessments

Hoe goed ben jij voorbereid op de uitdagingen van morgen? Binnenkort weet je het. Groene Generatie NL ontwikkelt de Personal Sustainability Assessment Toolkit. Klik voor meer.

GIDS

ToekomstBehendig.nl

Waar vind je het onderwijs van morgen? Waar gaan je kinderen straks naar school en met welke studie ga jij het maken? Wij weten het al... lees verder